Uthyrning


Ljud


Vi hyr ut ljudanläggningar till alla typer av konserter, fester, event och liknande. Allt från enkel liten talanläggning till helhetslösning för stora konserter med tusentals i publik.

De flesta ljuduppdragen är med någon av våra erfarna ljudtekniker som sköter tekniken – det gör att ni tryggt och lugnt kan luta er tillbaka och njuta av ljudupplevelsen. Så klart kan du också hyra enbart tekniken.

I vårt sortiment har vi de stora och välkända märkena. Vi är speciellt utvalda som auktoriserad Yamaha Pro Dealer och Bose Pro Partner vilket garanterar högsta kvalitet och driftsäkerhet, men har även andra märken. För oss är kvalitet ett koncept, ett synsätt som genomsyrar allt vårt arbete.

Ljus 


Ljussättning gör stor skillnad och ljuset påverkar oss på så många olika vis. Vi har lång erfarenhet av ljussättning av event, konsert, byggnader, trädgårdar, offentliga lokaler mm.

Ljustekniken utvecklas just nu i rasande fart, framför allt med nya LED-tekniken som är både energisnål och flexibel. Vi har stort och brett sortiment av ljus vilket gör att vi är redo för alla typer av ljusutmaningar. 

Våra erfarna och kreativa ljussättare tar fram skräddarsydda lösningar till just ert event. Kvalité, proffsighet, lyhördhet och trygghet är viktiga ingredienser i vårt arbete.

Bild


Bild på ett event kan betyda många olika saker: storbildslösningar till konferenser, visuella effekter som stämningshöjare, livesändning med bildproduktion, produktion av film och många andra saker. Vi har erfarenhet av alla typer av bilduppdrag, ofta i kombination med våra andra specialområden ljud och ljus. Det är egentligen bara (nästan) fantasin som sätter gränsen när det gäller kreativa lösningar till ert event.

Tekniker


Våra utbildade och erfarna ljud-, ljus- och bildtekniker är till er tjänst! I de allra flesta fall är det våra duktiga tekniker som sköter riggar och sköter tekniken. På så vis får ni bästa kvalité och trygghet vilket i sin tur betyder att ni kan fokusera på de andra delarna av ert event eller helt enkelt bara luta er tillbaka och njuta och upplevelsen. Självklart kan tekniken också hyras utan tekniker om ni har egna.

Vi är idag också hustekniker på flera stora och välkända kultur- och nöjescentra som hyr in oss regelbundet. Finns behovet av extra tekniker till er teater, konsertsal eller liknande så kommer vi gärna till er och berättar mer. Våra tekniker finns också att hyra för turné, konsultuppdrag eller t.ex. bullermätningar mm.


Vivien event designer


Med vår specialanpassade mjukvara, Vivien Event Designer, kan vi hjälpa er producera virtuella miljöer till era event för att i förväg se hur miljön kommer se ut i verkligheten med scener, ljussättning, bord, stolar, människor mm. Ett mycket effektivt program som ger tydliga 3D-bilder som enkelt kan uppdateras och korrigeras efter behov. Unikt och oerhört värdefullt i vår bransch!

Vi är er totalleverantör av all form av teknik till event och upplevelser – kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er.