Bild


Vi har många års erfarenhet av alla typer av bilduppdrag. Installation eller uthyrning av projektor till konferens är en av de vanligare men bild är så mycket mer än så. Bild kan användas på många sätt: projicering av video mm på en vägg som en del av en ”ljussättning” på ett event, ofta tillsammans med ljud. Eller interaktiva rörelsestyrda projiceringar på golv eller andra ytor, där besökarens kropp styr vad som skall ske i bilden.


Live


Vid stora galor och konferenser har vi tekniken och erfarenheten för att bildproducera live i full HD-kvalité till webben och/eller storbildsskärmar. Videokameror, stora tv-skärmar på stativ, kraftfulla projektorer för projicering på stora dukar, mobila storbildsskärmar – vi har det kompletta paketet för att lösa bild-, ljud-, och ljustekniken till ert event.

Rörelsestyrda bilder/filmer


Tekniken utvecklas och vi har alltid den senaste tekniken och kunskapen för att kunna ge våra kunder en unik och skräddarsydd lösning. En av de lösningarna är ”living surface” som enkelt uttryckt är ett levande golv (eller annan yta) där en rörlig bild med löv, fiskar, blommor, moln eller annat som interagerar när besökaren går över ytan. Specialtillverkning av interaktiva bilder med företagets logo eller andra budskap kan produceras. Living surface är ett väldigt iögonfallande och roligt sätt att väcka uppmärksamhet och kan med fördel användas på många typer av event, på köpcentra osv.

Företagsfilm


Ibland uppstår behovet av att producera nytt videomaterial till ett event eller konferens. Vi har erfarenheten att producera alla typer av filmer: företagspresentation, produktpresentation, vinjetter mm. Eller kanske en ren dokumentation av konferensen är aktuell?
Grafisk produktion

Vi producerar även grafiskt material till tryck eller webb.

Storbildskärm


Som helhetsleverantör kan vi även erbjuda lösningar för mobila storbildsskärmar. Om det är ett stor publikt event är det uppskattat med en mobil storbildsskärm för att alla skall kunna följa med på scen eller om det t.ex. är grafiskt material och/eller film som skall visas. Vi har lösningen!


Digital signage


Resturangens/hotellets/köpcentras/skolans/biografens eller företagets egna ”tv-kanal” för information till besökarna eller bara internt till de anställda. Användningsområdena är många.

Kortfattat: en tv och en liten smart låda som du enkelt kan programmera via din dator. Sen kan du lägga upp bilder, filmer mm för att informera om kvällens lunchmeny eller erbjudande och öppettider. Du styr själv hur ofta och länge respektive sida skall visas. Ett mycket effektivt och välprövat sätt att nå ut med sin information lokalt.

Vivien Event Designer

Vi kan skapa datorgenererade 3D bilder i förväg av ditt event med ”Vivien” som är en event design mjukvara speciellt framtagen för eventbranschen. Rita upp hela lokalen med stolar, bord, scen, mikrofonstativ, högtalare, personer, belysning mm för att få fram rätt ljussättning och uppställning på ditt event.

Underlaget är utmärkt för att i datorn prova olika sätt att bygga upp miljön och enkelt ändra vid behov. Används vid t.ex. vid införsäljning eller vid planering av eventet, vilket sen också blir ett ”kvitto” på att det blev som planerat. Ett utmärkt redskap för alla typer av events. Mer information om programmet finner du på http://www.viviendesign.com/cast/products/meetvivien.php

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er med kreativa bildlösningar till Ert event eller installation.