Företaget


TECH 4 EVENT Sweden AB är ett snabbväxande företag inom teknisk utrustning och personal till nöjes- och upplevelseindustrin. Vår långa erfarenhet, den senaste tekniken tillsammans med engagerade medarbetare har resulterat i att vi idag är en av södra Sveriges mest välrenommerade leverantörer av ljud, ljus samt bildutrustningar. 
Ledande inom området bryter TECH 4 EVENT oavbrutet ny mark i syfte att kunna erbjuda sina kunder den allra senaste och mest effektiva teknologin. Vårt mål är att alltid erbjuda våra kunder kreativa lösningar med överlägsen kvalitet, precision och service.

BECE Ljudproduktion bildades 1992 av den nuvarande ägaren Björn Carlsson, som fortfarande driver företaget med samma mål som då att  förstärka upplevelsen! 1995 ombildades firman till aktiebolag. 2008 ändrades namnet till TECH 4 EVENT Sweden AB. 

Huvudsyftet med namnbytet var att bolaget sedan ett 10 tal år dels levererat ljudutrustning men även ljus, bild och andra tekniklösningar till event, konsert och nöjesindustrin. TECH 4 EVENT speglar bättre vad vi levererar för tjänster, Teknik För Event (Tech 4 Event), det vill säga upplevelser eller händelser.