TECH 4 EVENT förvärvar Discotech AB


förvärvar

TECH 4 EVENT Sweden AB har idag förvärvat Discotech i Ängelholm AB.
Förvärvet gäller hela verksamheten inom ljud-, ljus- och bildlösning samt teknisk personal.
 
TECH 4 EVENT, med huvudkontor i Landskrona, är ett av södra Sveriges ledande företag med skräddarsydda, professionella och kreativa lösningar inom ljud-, ljus- och bildteknik till event och installation. Vi har tekniken och kunskapen och inga uppdrag är för små, för stora eller för komplexa. Vi står för trygghet, kvalité och flexibilitet och levererar smarta lösningar som förstärker upplevelsen.
 
Vi omsatte 2012 ca 10 miljoner kronor och växer starkt varje år. Vi har högsta kreditvärde AAA, eftersom vårt ekonomiska nyckeltal är väsentligt över branschens genomsnitt.
 
Discotech i Ängelholm AB drivs sedan starten av Daniel Hall. Företaget har genom åren utvecklat två grenar, uthyrning, installation och försäljning av teknik samt uthyrning av mobila scener.
 
Jag kommer nu att satsa helt att renodla mitt koncept med mobila scener säger Daniel Hall. Mina kunder kräver ofta mer avancerade scenlösningar men framförallt mer krävande ljud, ljus och bildlösningar. TECH 4 EVENT är en duktig och seriös leverantör och det känns tryggt att lämna över mina kunder.
 
Mitt mål är och har alltid varit att utveckla och driva TECH 4 EVENT framåt säger Björn Carlsson. Vi har länge tittat på att förstärka vår verksamhet bland annat åt norr och med de konton vi har i Ängelholmstrakten passar förvärvet perfekt. Med våra lösningar ser jag stora möjligheter att ta en större marknadsandel i regionen i framtiden.
 
Inledningsvis kommer verksamheten i Ängelholm att utgå från de ändamålsenliga lokaler vilka vi tar över.
Matthias Klauser som har varit den tekniker som gjort många av Discotech´s åtagande kommer att följa med till TECH 4 EVENT och får här en heltidstjänst. Inledningsvis kommer Matthias att fortsätta ta hand om sina befintliga kunder med förstärkning från Landskrona.
 
TECH 4 EVENT välkomnar alla Discotech´s befintliga kunder och vi ser fram emot ett givande samarbete framöver.
 
Publicerad:
Fredag 8 mar, 2013, 15:32